Hi,

Membeli rumah adalah satu keputusan kewangan yang paling besar dibuat sepanjang hidup. Bukan sahaja akan mendapat rumah, malah boleh dijadikan pelaburan paling mengungtungkan kerana kadar kenaikan rumah yang agak tinggi saban tahun.

Dan disebabkan ramai yang berbelah bagi samaada ingin membeli rumah ataupun mengerjakan Umrah, kali ini IJM Land memperkenalkan kempen “Beli Rumah, Jom Umrah” di kawasan Seremban 2.

Beli rumah di Seremban 2

Kawasan rumah yang ditawarkan adalah di Seremban 2 dan juga Seremban 2 Height atau Sri Binjai / Rahang. IJM Land menawarkan pakej mudah termasuk down payment yang rendah, 0% instalment plan sehingga 36 bulan via Kad Kredit, pemotongan S2 Club Subscription Fee selama 2 tahun, subsidi untuk dokumen undang-undang dan lain lain.

Harga? Kesemua rumah ini berharga RM488,110 untuk double storey bersambung dan RM925,110 untuk doubles-storey semi D.

AERIAL VIEW OF S2 CITY PARK & GOVT PRECINST
AERIAL VIEW OF S2 CITY PARK & GOVT PRECINST
Hill View Overlooking the whole Seremban 2
Hill View Overlooking the whole Seremban 2

Kempen IJM Land Beli Rumah, Jom Umrah di Seremban 2-004

Seremban 2 Township
S2 Township
Aerial View Rumah di Seremban 2
Aerial View

Beli Rumah, Jom Umrah

Beli Rumah, Jom Umrah

Kempen “Beli Rumah, Jom Umrah” ini adalah dengan kerjasama Syarikat Andalusia Travel & Tours Sdn. Bhd. Kempen ini sudah bermula dan akan berakhir pada penghujung bulan Julai 2016.

Peluang khas ini diberikan untuk Bumiputera sahaja bagi menggalakkan memiliki rumah sekaligus dapat mengerjakan umrah.

Setiap pembelian rumah di kawasan yang dinyatakan, IJM Land dan Andalusia Travel & Tours menawarka pakej umrah selama 12 hari ke Mekah untuk 2 orang. yang bernilai Rm22,000. Memang pakej sepenuhnya termasuk tiket flight, penginapan, pengangkutan darat dan lain-lain.  Kecuali shopping hehe.

Kempen IJM Land Beli Rumah, Jom Umrah di Seremban 2-010
Mr.  Khoo Kim See _ Senior General Manager, Central Region, IJM Land (Tengah), Tuan Hj Ibrahim Mat sin, Managing Director of Andalusia Travel & Tours Sdn Bhd (Sebelah kanan) semasa pelancaran bersama Media.

2 impian dalam 1 masa

Anda boleh mencapai 2 impian dalam 1 masa.  Membeli rumah dan juga menunaikan umrah. Bukan selalu dapat peluang macam ni.

Sekiranya berminat dengan rumah yang ditawarkan boleh la pergi ke showroom atau dapatkan maklumat di www.ijmland.com.

One thought on “Kempen IJM Land “Beli Rumah, Jom Umrah” di Seremban 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge