Hi,

Kali ini kita nak cakap pasal fashion. Seminggu lepas saya sempat pergi ke Grand Opening XES Premium Boutique di Quill City Mall, Jalan Sultan Ismail.

Untuk mereka yang tak tahu, XES Premium Boutique merupakan brand di bawah Shellys Marketing Sdn Bhd. Ia outlet terbaru yang dilancarakan pada 16 Oktober 2014 bagi memberi kemudahan pada peminat fashion XES untuk membeli belah di syurga membeli belah kotaraya Kuala Lumpur dan juga untuk meluaskan pasaran jenama XES. Jenama XES sebenarnya dah diperkenalkan sejak tahun 2002 lagi.

Xes Premium Boutique Quill City Mall
XES Premium Boutique Quill City Mall

XES Premium Boutique merangkumi koleksi handbag dan juga kasut. Ramai yang familiar dengan XES Shoes. XES shoes adalah jenama kasut untuk lelaki dan wanita yang mempunyai banyak pilihan kasut yang ada seperti kasut kerja, kasut casual, selipar, sandal dan kasut kanak-kanak.

Xes Premium Boutique Quill City Mall
Majlis Perasmian Permbukaan Xes Premium Boutique Quill City Mall

XES PREMIUM, namanya seakan-akan exclusive. Tapi hakikatnya, kebanyakkan koleksi di XES Premium dijual pada harga yang agak murah. Memang affordable price. Boleh dikatakan ia adalah standard harga kasut di kedai biasa tetapi kasut-kasut di XES mempunyai design dan quality tersendiri. Seperti yang diperkatakan oleh Mr Simpson Wong, Managing Director of Shellys Marketing Sdn Bhd and Ms Chiew Yoeke Mico Pun, XES Miss Elegant.

Xes Premium Boutique Quill City Mall
Antara Koleksi Kasut dan Handbag di XES Premium Boutique Quill City Mall
Koleksi Kasut Wanita dari XES Premium
Koleksi Kasut Wanita dari XES Premium
Koleksi Kasut Lelaki dari XES Premium
Koleksi Kasut Lelaki dari XES Premium

Bagi mereka yang suka dengan koleksi terbaru XES Premium boleh singgah di outlet Quill City Mall sebab sekarang masih lagi ada promosi untuk pembukaan XES Premium di sana. Koleksi kasut wanita dari XES Premium dan Koleksi kasut lelaki dari XES Premium sangat menarik!. Serius!

Kalau pergi sana, mesti korang akan pening kepala. Kasut cantik-cantik dan beg pun sama. Tapi apakan daya, mampu memilih satu je. Jadi pilihan terbaik saya handbag hot stuff ala-ala casual ini. Kenapa hot stuff? Sebab handbag ini adalah handbag last stock saya dapat! Nasib baik. Kalau tak pening kepala lagi sekali kena pilih kasut!

Jangan lupa terjah XES Premium Boutique! Lokasi seperti di bawah. Tak perlu risau untuk transport sebab Quill City Mall berdekatan dengan Monorail Medan Tunku. Jangan guna Google Maps, lokasi tak sama, kalau guna google maps mohon point to Monorail Medan Tunku.

Lokasi:
F4-3A, 4th Floor,
Quill City Mall,
Jalan Sultan Ismail Kuala lumpur.

Waktu operasi : 10.00 am to 10.00 pm daily.

Facebook: XES Shoes

Website: http://www.xesshoes.com.my/

Handbag XES Premium
Ini lah handbag yang last stock tu. Apa la nasib. Mujur ada …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge