Hi,

Haha, baru dua hari puasa, tapi dah shopping baju raya di Pusat Pakaian Hari Hari sebelum puasa. Keh. Sebenarnya bukan apa, selalu kalau tahun-tahun lepas, selalu shopping raya seminggu sebelum raya. Lepas tu mula la nak beli baju yang berkenan dihati tapi tak ada saiz.

Biasa macam tu la, saya memang selalu jadi peneman kalau nak beli baju abang saya. Saya dikira sebagai perunding fesyen abang saya. Selalu memang saya bawak dia pergi Pakaian Hari Hari sebab kat situ baju murah dan ada latest design! Maklum la, boleh tahan berkira dan cerewet abang saya ni. Haha.

Salah satu sebab lagi adalah sebabnya mudah. Pusat Pakaian Hari Hari ada 76 outlets seluruh Malaysia. Pergi sana jumpa. Pergi sini pun jumpa.

And now, saya jebakkan kawan baik saya Izni Adilah shopping di Pusat Pakaian Hari Hari, Lake Fields, Sungai Besi. Haha… Selalu sangat bunyi “Norpa belanja tu….” “Norpa belanja ni…”..  Nah.. saya belanja shopping di Pusat Pakaian Hari Hari.. Semua ditanggung beres!

Shopping Baju Kurung dan Jubah Murah!

Mencari baju kurung murah? Baju melayu murah? dan Jubah murah? Pusat Pakaian Hari Hari memang terkenal dengan jualan pakaian murah. Sekarang untuk raya akan datang, promosi besar-besaran dilakukan oleh Pusat Pakaian Hari Hari. Dah la murah, lepas tu ada promosi lagi.

Antara baju raya yang mendapat sambutan di Pusat Pakaian Hari Hari adalah baju melayu, baju kurung, jubah, kurta, songkok dan samping. Bukan sahaja untuk yang dewasa tapi untuk kanak-kanak pun ada. Kalau nak pakaian sedondon pun ada.

Tengok Izni Adilah dan Kak Ngah dia shopping ape..

Baju melayu murah raya 2015

Kain palekat murah raya 2015

Baju raya murah Kuala Lumpur - 002

Jubah raya murah Kuala Lumpur

Songkok Murah Raya Kuala Lumpur

Tak caya baju raya murah?

Harga (range) baju di Pusat Pakaian Hari Hari

  • Jubah – RM50 dan ke atas
  • Kurta – RM60 dan ke atas
  • Songkok – RM8.90 – RM11.90
  • Baju kurung – RM50 dan ke atas

Murah kan?

Jubah raya murah Kuala Lumpur

Shopping Baju Raya Murah di Kuala Lumpur

Apa lagi.. gi serbu Pusat Pakaian Hari Hari..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge