Category Archives: REVIU PRODUK

Jom Serbu Himalaya Mobile Truck Tour! Hadiah menarik menanti!

Assalamualaikum…Salam Sejahtera..   Himalaya Kiss Me Mobile Truck Tour!..  Yeahhh.. sesuatu yang menarik akan berlaku bagi semua pembaca blog Norfanil.com.. Himalaya Healthcare Malaysia akan mengadakan Himalaya Mobile Truck tour di kawasan berdekatan anda.. Untuk mereka yang berada di Universiti Malaya (UM) terutamanya, jangan lupa untuk datang ke Himalaya  Mobile Truck sebab saya akan berada di sana untuk menemui [baca lagi…]

Biolyn Phyto Hyaluronic Acid Solution Untuk Kulit

Hai, Assalamualaikum. Masih ingat botol biolyn yang berwarna oren yang aku bawa balik selepas pergi buat  rawatan rambut di Biolyn Hair Spa?. Produk tersebut adalah Biolyn’s Phyto Hyaluronic Acid Solution khas untuk  kulit. “Hydrating, firming, soothing and whitening.”  Selepas seminggu lebih menggunakan produk biolyn ni, alhamdulillah, kulit semakin elok, lembut dan sihat. Sesuai untuk lelaki dan perempuan. 100% diextrak [baca lagi…]

Rawatan rambut di Biolyn Hair Spa

Hari Jumaat lepas , aku sempat pergi Biolyn Hair Spa dekat Seri Kembangan dengan family aku. Nak ajak kawan tapi masing masing dah pulang ke kampung halaman. Untuk mereka yang tak tahu apa tuh BIOLYN HAIR SPA boleh baca di sini Promosi Biolyn Hair Spa Hanya RM10 .. aku ada terangkan, TAPI promosi yang ditawarkan dari pihak [baca lagi…]

Promosi Biolyn Hair Spa Hanya RM10

Hai guys.. Assalamualaikum… Im back.. hari ini saya ada special offer untuk semua.. Tak kira lelaki dan perempuan,..Kalau minat dengan hair spa, nak make over rambut , sangat sesuai dengan offer ini.. Biolyn Hair Spa.. Sebuah outlet Biolyn Hair Spa yang baru sahaja di buka di South City Plaza @ Seri Kembangan.. Biolyn adalah produk [baca lagi…]

Tukar Kipas Siling untuk Cantikkan rumah

Hi.. Assalamualaikum.. Setiap pemilik rumah inginkan aksesori rumah yang cantik dan selamat. Macam aku ni ha, tapi belum berkemampuan untuk decorate the whole rumah. Kita tengok part mana perlu sekarang. Sekarang ni mana mana je panas bila tiba malam.. lagi lagi dekat rumah aku ni.. terasa macam nak tukar kipas..   1) Rumah keluarga berdekatan [baca lagi…]

Peraduan iPunya P1, Menangi Volkswagen Golf TSI!!

Wow.. Siapa taknak Volkswagen Golf TSI. Sekarang P1 tengah menganjurkan peraduan Peraduan iPunya Beli dan Menang. Peraduan ni berlangsung dari 20 April 2012 sehingga 17 Jun 2012 iaitu selama dua bulan.. Hadiah apa lagi yang ada?? wow.. Jumlah hadiah semua RM180,000.. selain dari Volkwagen GOLF TSI, ada lagi hadiah lain seperti: – Samsung Galaxy Note [baca lagi…]