Hai..

Kali ni nak cerita pasal #ciknorpa berbasikal di Bukit Cerakah, Shah Alam. Unplanned trip juga kali ni. Dengan geng #orggila Malaysia.. Haha.

Kami pergi hari Ahad. Terima kasih kat #dikbee sebab sudi ambil #ciknorpa dekat rumah sewa. Kami gerak dalam pukul 2 lebih. Sampai sana dah nak pukul empat. Si #Qina dan #Danish dah berbasikal dulu tinggal kami. Sabo je la

Masuk Bukit Cerakah bayar RM1 seorang. And then pergi ke khemah basikal sewa basikal. Ada dua jenis basikal yang kau orang boleh sewa. Macam #ciknorpa, sewa yang RM5 je / jam sebab tinggal lagi sejam boleh main. Nak sewa yang RM10 macam membazir je.. Padahal gila kedekut hahaha..

#dikbee, #qina and #danish.. ambil yang RM10. tapi end up, basikal #danish pancit! hahahaha.. padan muka.. Cakap lagi basikal aku buruk. Padah la..

Ops.. dalam cerita ni tak ada #eddyahmad. Sebab dia terlepas kapal terbang.. Hahaha..

Tayar basikal pancit di Bukit Cerakah, Shah Alam Qina berbasikal di di Bukit Cerakah, Shah Alam Orang Gila selfie di Bukit Cerakah, Shah Alam Geng berbasikal di Bukit Cerakah, Shah Alam Dikbee berbasikal di di Bukit Cerakah, Shah Alam ciknorpa di Bukit Cerakah, Shah Alam Berbasikal di Bukit Cerakah, Shah Alam

Pictures taken via Lenovo S820

Berbasikal di Bukit Cerakah Shah Alam
Harga sewa basikal : RM5 dan RM10

3 thoughts on “Berbasikal di Bukit Cerakah, Shah Alam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge