Monthly Archives: June 2015

Buffet Ramadhan 2015 Four Points by Sheraton Puchong

Lemang Pulut Hitam Buffet ramadhan 2015 Four Points by Sheraton Puchong Norfanil - 023

Hi, Ada yang mencari Buffet Ramadhan di Puchong. Kali ni saya kongsikan Buffet Ramadhan Four Points by Sheraton Puchong. Terletak di tengah Puchong dan jika tiada kesesakan, 20 minit sudah boleh sampai jika dari Kuala Lumpur. Four Points by Sheraton Puchong menawarkan suasana yang selesa, kasual dan santai. Sering kali menjadi tempat yang patut pergi untuk berbuka [baca lagi…]

Resepi Ayam Masak Merah Paling Sedap dan Mudah! Menjadi weh!

Resepi Ayam Masak Merah Paling Mudah

Hi, Wah.. Ramadhan ya Ramadhan. Ramainya cari resepi untuk berbuka puasa. Kali ni aku nak share dengan korang, satu resepi ayam masak merah paling sedap aku pernah buat. Sumpah tak tipu. Mula mula dulu buat Ayam Masak Merah jadi warna merah biasa je. Aku selalu fikir, macam mana orang buat ayam masak merah jadi warna merah pekat [baca lagi…]

Senarai Buffet Ramadhan Murah 2015 Kuala Lumpur & Selangor

Buffet ramadhan murah 2015 Kuala Lumpur Selangor - 001

Hi, Mencari buffet ramadhan murah 2015 di Kuala Lumpur & Selangor? Saya kongsikan senarai buffet ramadhan yang anda boleh pakai sampai kenyang dengan harga murah. Tidak kira di hotel ataupun di restoran. Pasti harganya memang murah iaitu kurang dari RM100. Ada yang sempat di review, ada yang tidak. Kalau nak panggil saya untuk review boleh email [baca lagi…]

Minum MILO Nutri G Lebih Bertenaga dengan Bijian!

Pelancaran Milo NutriG -002

Hi, Selama ni minum milo biasa je. Tapi kali ni dah start minum MILO Nutri G . Minuman milo yang di adun dengan bijian untuk tambah tenaga. Sekarang memang kurang sangat makan nasi, so bila lapar grab ambil  MILO® Nutri G™ dalam peti. Sebelum ni banyak je minuman yang dicampur dengan bijian, tapi tak berkenan [baca lagi…]