Monthly Archives: April 2015

Novel Seseorang Untuk Aku – Rehan Makhtar (REVIEW)

Novel Seseorang Untuk Aku Rehan Makhtar

Hi, Dah agak lama tak review novel. Ye la, baca novel rajin, menulisnya agak kurang rajin. Tapi kali ni rajinkan diri sebab nak naikkan semua blog ni. Rehan Makhtar. Aku kenal dia sebab aku baca novel online di blog beliau. Sebab dah tak ada bajet untuk beli novel jadi aku baca la novel online.  Jumpa [baca lagi…]

Makan Malam bersama Dato Siti Nurhaliza Sempena Hari Ibu! Tiket dah nak habis!

Makan Malam bersama Dato Siti Nurhaliza Sempena Hari Ibu 3

Hari ibu semakin hampir. Dah tahu nak bagi hadiah apa untuk ibu atau isteri korang? Erm kalau tak tahu, aku rasa Dinner dengan Siti Nurhaliza ni adalah yang terbaik untuk bagi kejutan. Gila. Dinner dengan Siti Nurhaliza kot. Siapa taknak kan? Makan Malam Amal bersama Dato Siti Nurhaliza Makan Malam Amal bersama Dato Siti Nurhaliza sempena “Mother’s [baca lagi…]

Resepi Ikan Singgang Terengganu Paling Senang! Campak-campak je!

Resepi Ikan Singgang Terengganu

Orang terengganu kalau tak pandai masak ikan singgang Terengganu memang la teruk benor. Ok. Sebenarnya Norpa pun baru first time buat singgang ikan ni. haha.. Nampak sangat kan… Memang sedia maklum, ikan singgang ni la makanan paling mudah dan senang dimasak. Sebab bahan-bahan dia simple saja. Tapi memandangkan Norpa pun pertama kali nak masak, tanya la [baca lagi…]

Denaihati Ambil Alih EQurban – Cabaran Affiliate EQurban Lumayan

Majlis Makan Malam Equrban -02

Beberapa minggu lepas sempat pergi ke Majlis Makan Malam Equrban bersama rakan niaga Equrban. Majlis ini diadakan di Kelab Tasik Putrajaya untuk meraikan rakan niaga. EQurban dikenali sebagai platform tempahan Qurban dan Akikah secara online yang telah bermula pada tahun 2010. Dan kini Equrban sudah 6 tahun beroperasi. Program Equrban ini adalah program Qurban dan Akikah [baca lagi…]