Monthly Archives: June 2014

Kreatif dengan Genovasi : Design Thinking

Haip.. Sabtu 2 minggu lepas, sempat #ciknorpa pergi Genovasi dekat Petaling Jaya Seksyen 13. Singgah sana dengan rakan blogger untuk bersama menyerlahkan kreatif skill yang tak berapa nak kreatif ni. Haha. Tak susahpun nak cari tempat dia, kalau tahu pakai Google Map atau Waze pasti jumpa.. =.= hahaha.. Bila masuk je sana lain macam. Sebab [baca lagi…]

Berbasikal di Bukit Cerakah, Shah Alam

Selfi sebelum berbasikal di Bukit Cerakah, Shah Alam

Hai.. Kali ni nak cerita pasal #ciknorpa berbasikal di Bukit Cerakah, Shah Alam. Unplanned trip juga kali ni. Dengan geng #orggila Malaysia.. Haha. Kami pergi hari Ahad. Terima kasih kat #dikbee sebab sudi ambil #ciknorpa dekat rumah sewa. Kami gerak dalam pukul 2 lebih. Sampai sana dah nak pukul empat. Si #Qina dan #Danish dah [baca lagi…]

Soalan Percubaan UPSR 2014 Negeri Pahang

Soalan Percubaan UPSR 2014 Negeri Pahang

Download Soalan Percubaan UPSR 2014 Negeri Pahang. Kami hanya menyediakan apa yang kami jumpa di laman sosial dan internet dan juga perkongsian dari cikgu.. Untuk cikgu-cikgu yang mempunyai soalan yang kami tidak kongsikan di sini, boleh email terus ke norfanil@gmail.com untuk di kongsikan kepada semua. Pertolongan anda untuk mengumpul semua koleksi soalan amat saya hargai. Kalau [baca lagi…]

Soalan Percubaan UPSR 2014 Negeri Perak

Soalan Percubaan UPSR 2014 - Perak

Download Soalan Percubaan UPSR 2014 Negeri Perak. Kami hanya menyediakan apa yang kami jumpa di laman sosial dan internet dan juga perkongsian dari cikgu.. Untuk cikgu-cikgu yang mempunyai soalan yang kami tidak kongsikan di sini, boleh email terus ke norfanil@gmail.com untuk di kongsikan kepada semua. Pertolongan anda untuk mengumpul semua koleksi soalan amat saya hargai. Kalau [baca lagi…]

Soalan Percubaan UPSR 2014 Negeri Kelantan

Soalan Percubaan UPSR 2014 Negeri Kelantan

Download Soalan Percubaan UPSR 2014 Negeri Kelantan. Kami hanya menyediakan apa yang kami jumpa di laman sosial dan internet dan juga perkongsian dari cikgu.. Untuk cikgu-cikgu yang mempunyai soalan yang kami tidak kongsikan di sini, boleh email terus ke norfanil@gmail.com untuk di kongsikan kepada semua. Pertolongan anda untuk mengumpul semua koleksi soalan amat saya hargai. Kalau [baca lagi…]

Soalan Percubaan UPSR 2014 Negeri Selangor

Soalan Percubaan UPSR 2014 Negeri Selangor

Download Soalan Percubaan UPSR 2014 Negeri Selangor. Kami hanya menyediakan apa yang kami jumpa di laman sosial dan internet dan juga perkongsian dari cikgu.. Untuk cikgu-cikgu yang mempunyai soalan yang kami tidak kongsikan di sini, boleh email terus ke norfanil@gmail.com untuk di kongsikan kepada semua. Pertolongan anda untuk mengumpul semua koleksi soalan amat saya hargai. Kalau [baca lagi…]

Soalan Percubaan UPSR 2014 Negeri Sembilan

Soalan Percubaan UPSR 2014 Negeri Sembilan

Soalan Percubaan UPSR 2014 Negeri Sembilan. Kami hanya menyediakan apa yang kami jumpa di laman sosial dan internet dan juga perkongsian dari cikgu.. Untuk cikgu-cikgu yang mempunyai soalan yang kami tidak kongsikan di sini, boleh email terus ke norfanil@gmail.com untuk di kongsikan kepada semua. Pertolongan anda untuk mengumpul semua koleksi soalan amat saya hargai. Kalau dapat [baca lagi…]

Soalan Percubaan UPSR 2014 Negeri Kedah

Soalan Percubaan UPSR 2014 Kedah

Download Soalan Percubaan UPSR 2014 Kedah. Kami hanya menyediakan apa yang kami jumpa di laman sosial dan internet dan juga perkongsian dari cikgu.. Untuk cikgu-cikgu yang mempunyai soalan yang kami tidak kongsikan di sini, boleh email terus ke norfanil@gmail.com untuk di kongsikan kepada semua. Pertolongan anda untuk mengumpul semua koleksi soalan amat saya hargai. Kalau dapat bagi sekali [baca lagi…]