Monthly Archives: May 2014

Treasure Hunt Ephyra Bersama Bloggers

Hi hoi..hehe Sabtu lepas sempat join Treasure Hunt Ephyra hasil pujukan bro KID yang entah ke berapa kali. Mula mula tak rasa nak pergi sebab tak ada geng dan ingankan kena bentukkan geng sendiri, then after KID bagitau organizer akan bentukkan geng baru la #ciknorpa join. Mujur la masa tuh penyertaan masih dibuka. Treasure Hunt [baca lagi…]

Menginap di Hotel Casuarina @ Meru

Hotel Casuarina Meru Perak

Assalamualaikum.. Minggu lepas #CikNorpa berpeluang mengikut rakan-rakan blogger ke Negeri Perak Darul Redzuan yang di anjurkan Tourism Malaysia. Sangat lama tak pergi trip dengan rakan bloggers, kali terakhir pun pergi Club Med Cherating. Alhamdulillah berpeluang lagi ke TRIP bersama Sahabat Media selama 2 hari 1 Malam. Selamat datang ke Hotel Casuarina @ Meru, Ipoh Perak! Bersama rakan [baca lagi…]

Minggu Terakhir Untuk Menang RM100,000 Bersama Yeos Malaysia

Ok guyss.. Last shout out untuk menang RM100,000.. tinggal lagi seminggu.. Ini minggu peluang terakhir  untuk dapatkan RM100,000 dari yeos!!. Siapa tak cuba sangat rugi, sebab kita tak tau kan kot kot rezeki kita. #CikNorpa pun tengah pecut ni nak menang RM100,000. InsyaAllah kalau ada rezeki darinya. Cara cara dia mudah je.. Beli air yeos tak kira [baca lagi…]

Entry Khas : Selamat hari ibu, mama!

Selamat hari ibu mama tersayang 2

Selamat hari ibu.. Itu yang saya baca 2 3 hari ni di facebook. Nak bercerita kisah saya yang dulu masa kanak kanak dan remaja sangat sangat susah nak tunjukkan kasih sayang terutama pada mama dan papa.. Saya sendiri tak tahu kenapa. Mungkin masa tuh terasa malu.. pelikkan.. nak bersayang ngan mama papa sendiri pun malu..teringat cerita-cerita [baca lagi…]

Minum dan Menang dengan Yeos Malaysia! RM3K Sehari weh!!

contest-yeos-drink-to-cash-norfanil-menang-600

Teh Bunga dari Yeos sekarang dah jadi favourite saya. Makin menjadi jadi minum sampai dah simpan dalam laci office sebundle..  Sedap minum sambil buat kerja. Dan sekarang untung sikit sebab apa Yeo’s ada buat contest minum dan menang. Mane tau hari hari aku post satu hari nanti ada rezeki dapat kat aku RM3,000 tuh? kan.. amin [baca lagi…]

Permohonan Biasiswa Panasonic 2014

Permohonan Biasiswa Panasonic 2014 - Scholarship Panasonic 2014

Assalamualaikum.. Aku nak kongsikan kat sini mengenai Biasiswa Panasonic 2014 yang baru sahaja dibuka permohonannya. Bagi adik adik yang rasa ingin memohon, boleh baca details kat bawah. Info yang aku terima dari email universiti aku. BIASISWA PANASONIC / PANASONIC SCHOLARSHIP 2014 Syarat-syarat untuk memohon / Eligibility : Nationality : Malaysian Who : Student – Intake [baca lagi…]