Monthly Archives: May 2012

Resepi Spaghetti Carbonara Lada Hitam

Assalamualaikum peepss.. Hari ni aku berjaya buat Spaghetti Carbonara.. Resepi spaghetti carbonara  ni  paling mudah untuk di buat berbanding ngan spaghetti bolognese.. tapi kalau nak jugak resepi blognese boleh ke sini  Resepi Spagheti Bolognese.. Tapi sekarang aku nak gitau resepi Spaghetti Carbonara Lada Hitam…. hehe.. mudah tersangat mudah… check bawah ni.. Bahan-Bahan:- 1/2 bungkus spaghetti [baca lagi…]

Patahkan CD kerana Leka

Assalamualaikum.. Cerita ni kisah masa aku kecik kecik dulu.. Dulu mana ada laptop, kalau ada pon khas untuk orang ‘breder’.. Kami kat rumah just ada PC je.. sejak aku umur 9 tahun dah ada PC. Ingat tak game Roller Coaster Tycoon.. Dulu kami adik beradik perempuan suka sangat main game Roller Coaster Tycoon. Time tuh [baca lagi…]

Video Kemalangan Acara Drag 2012 Putrajaya

Ini video seorang penoton yang menonton Acara Drag Himpunan Jutaan Belia 2012 di Putrajaya.. Video ni telah di upload di Youtube. Mungkin jelas kedengaran keluhan perakam dan kawan kawan perakam didalam video ini.. Sepatotnya ciri ciri keselamata perlu di pertingkatkan memandangkan ia acara di Putrajaya, bukan di jalanan.. Berikutan kemalangan ini, beberapa penoton cedera parah.. [baca lagi…]

Aci redah malam minggu..

Hai.. Assalamualaikum.. Bermula nya cuti sekolah selama dua minggu bagi adik adik yang bersekolah.. apa lagi??? hurey laaa.. huhuhu.. Time cuti sekolah ni ramai yang balik rumah.. yang duk kat sekolah asrama penuh campur campur lagi pelajar U yang tengah study week untuk exam.. Aku pun sekarang ada kat hometown.. balik bertemu ibu bapa tercinta [baca lagi…]

Gambar 14 Selebriti bersama Ibu Mereka

Selebriti Malaysia dan Ibu masing masing..  Suka tengok gaya Iqram Dinzley dalam gambar ramai ramai kat atas ni.. huhuhu.. comel.. Bukan senang nak nampak mereka bersama ibu masing masing.. Nih la peluang nya.. kot kot boleh jadi mak mertua kan? hukhukhuk   Iqram Dinzley bersama ibunya Memey bersama Ibunya Fizz Fairuz bersama Ibunya Dafi bersama [baca lagi…]

Video Shaheizy Sam Nyanyi lagu I LOVE MAMEE

Wow.. Selepas memnangi Anugerah Bintang Popular beberapa tahun lepas, namanya tidak pernah asing.. Sekarang di lebarkan sayap nya ke bidang nyanyian pula.. First time dengar dan tengok video Shaheizy Sam nyanyi.. SUperb.. ingatkan dia pandai berlakon je, tapi siapa sangka suara macho Shaheizy Sam menyanyi really superb…Cair ok! hahaha Shaheizy Sham menjadi seterusnya menjadi duta [baca lagi…]

Cara download Movie

Cara download Movie. Haaa.. nih nak tunjuk macam mana cara download movie kalau dah tekan link tapi keluar page warna biru.. 1) Macam biasa tekan link.. 2) Tunggu dia loading dan keluar button skip ad seperti dibawah, di bahagian kanan atas.. Untuk Adf.ly   Untuk Adfoc.us 3) Klik Skip ad, dan tunggu dia pergi ke page [baca lagi…]

Elyana di masukkan ke Hospital?

Baru baru ini, penyanyi Elyana di masukkan hospital atas sebab sakit sakit biasa.. Biasa macam mana tuh aku pun tak tau..tapi alhmadulillah.. Sekarang Elyana pun dah sembuh dan dah keluar dari Hospital..   Comel dia pakai Spek..   p/s: dah jarang nampak Elyana membuat persembahan… P/s: 3 magic yang akan aku terima adalah….baca selanjutnya